Kestävää kulttuurimatkailua kansainvälisesti!

European Institute of Cultural Routes on kerännyt yhteen matkailualan vaikuttajia Euroopassa ja Suomessa projektipartnerina toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu, jolla on pitkä kokemus matkailu- ja ravitsemusalan koulutuksesta sekä matkailualan kehittämistyöstä. INTERREG-rahoitteisen ”Cultural European Routes: Transfer Experiences, Share Solutions” -projektin (2012-2014, 1 935 495 €) tarkoituksena on siirtää hyviä käytänteitä sekä kehittää alueellisia menettelytapoja Euroopan kulttuurireittien (ECR) kehittämiseen, hyödyntäen kestävän kulttuurimatkailun työkaluja. Yhteyshenkilönä ja koordinaattorina JAMKissa toimii lehtori Susanna Nuijanmaa.

Projektissa mukana olevat partnerit:
European Institute of Cultural Routes (Luxemburg)
Lazio Region (Italia)
Department of Local Government (Malta)
Tourism Agency of the Balearic Islands (Espanja)
Regional Ministry of Tourism, Commerce and Sport (Espanja)
Karlsruhe Institute of Technology (Tanska)
Zlin Region (Tšekki)
Administrative District of Gorlice (Puola)
Ministry of Culture (Luxemburg)
Sibiu County Tourism Association (Romania)
JAMK Univerisity of Applied Sciences (Suomi)

Jätä kommentti