Nuori Projektipäällikkö 2012 -kilpailu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on jäsenenä Projektiyhdistyksessä, jonka Young Crew Finland -jaosto järjestää vuotuisen Nuori Projektipäällikkö -kilpailun. Rennossa, mutta kovatasoisessa kisassa, on tarkoituksena nostaa esiin nuoria projektialan osaajia. Testaa kykysi ja hanki ansioihisi hyvä lisä osallistumalla Nuori Projektipäällikkö 2012 kilpailuun. Kilpailun hakuaika päättyy 15.8.2012. Kilpailu on avoin kaikille alle tai noin 35 vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta.

Osallistumista varten tarvitaan CV ja referenssiprojekti, jossa hakija on ollut projektipäällikkönä ja joka on projekti (projekti, pienempien projektien kokonaisuus tai osa-projekti isommasta projektista/hankkeesta) elävästä elämästä. Projekti voi olla työhön tai opiskeluun tai muuhun, esimerkiksi vapaaehtoistoimintaan, liittyvä.

Pääpalkintona on 1500€ matkastipendi IPMA maailmankonferenssiin 2013 Kroatiaan sekä tietysti mainetta ja kunniaa. Lisätietoja International Project Management Association sivuilla.

1 kommentti

 1. Myös tällainen kilpailu on käynnissä 31.8. saakka:

  Osallistu “Eurooppa alueellani” -valokuvakilpailuun

  Euroopan komissio järjestää valokuvakilpailun aiheesta ”Eurooppa alueellani”. Kilpailuun osallistuvien valokuvien tulee esittää projektia, josta käy jollain tavoin ilmi, että se on saanut EU-rahoitusta. Kilpailu koostuu kahdesta kategoriasta:

  ”Minun hankkeeni” on suunnattu organisaatioille, jotka ovat saaneet EU:n aluepolitiikan rahoitusta (EAKR, koheesiorahasto)

  ”Silminnäkijä” on avoin kaikille, jotka asuvat EU:n alueella ja joiden valokuva liittyy EU-rahoitteiseen hankkeeseen omassa maassa tai muualla EU:ssa

  Kummastakin kategoriasta valitaan kaksi voittajaa yleisöäänestyksen sekä tuomariston valinnan perusteella. Kilpailun palkintona on matka kahdelle Brysseliin sekä digikameroihin liittyviä laitteita.

  Lisätietoa kisasta komission Facebook sivuilta:
  https://www.facebook.com/EuropeanCommission

Jätä kommentti