Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Ruokaketjuilla kasvuun -hanke mukana Herkkujen Suomi -tapahtumassa Helsingin Rautatientorilla 23-25.8.2012

Helsingin Rautatientorilla järjestetään toista kertaa Herkkujen Suomi -tapahtuma, joka kokoaa yhteen valtakunnallisesti 140 lähi- ja luomuruuan valmistajaa 18:sta eri maakunnasta. Tapahtuman tarkoituksena on edistää suomalaisen lähi- ja luomuruuan näkyvyyttä ja tunnettuutta valtakunnallisesti ja edesauttaa valmistajia luomaan suoria kontakteja sekä kuluttaja-asiakkaiden, että kaupan kanssa. Viime vuonna ensi kertaa järjestetyssä tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana 58 000 ihmistä.

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Ruokaketjuilla kasvuun -hanke osallistuu tapahtumaan yhdessä keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kanssa maakunnan omalla messuosastolla. Hanke on vastannut messuosaston suunnittelusta yhteistyössä osallistuvien yritysten kanssa, tapahtuman käytännön järjestelyistä sekä osaston visuaalisesta ilmeestä. Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Ruokaketjuilla kasvuun -koulutushanke on käynnistynyt myös yhteiseen messuesiintymiseen valmentavalla  koulutuksella. Näitä opittuja taitoja testataan nyt käytännössä valtakunnallisella foorumilla Herkkujen Suomi -tapahtumassa.

Ruokaketjuilla kasvuun -hankkeen tavoitteena tapahtumassa on parantaa keskisuomalaisten elintarvikeyritysten näkyvyyttä  ja  lisätä kiinnostusta heidän tuotteitaan kohtaan sekä verkostoitua  eri toimijoiden kanssa. Näiden lisäksi tavoitellaan kaupallisten mahdollisuuksien lisäämistä alan eri toimijoiden kanssa.

Ruokaketjuilla kasvuun -hankkeen rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Itse tapahtuman pääjärjestäjänä toimii MTK.

Artikkeli Herkkujen Suomesta.

Lisätietoja:
Ruokaketjuilla Kasvuun -hankkeen asiantuntija Sari Mäkinen-Hankamäki, 040 551 4503, sari.makinen-hankamaki (at) jamk.fi

Ruokaketjuilla Kasvuun  -hankkeen projektipäällikkö Tommi Häyrynen, 040 7558226, tommi.hayrynen (at) jamk.fi

Jätä kommentti