Innovative Village ei päässyt finalistiksi

Latvian, Liettuan, Puolan, Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Viron maaseutuverkostot julkaisivat kilpailun ”The Nordic-Baltic Leader Cooperation Award” parhaasta kansainvälisestä Leader-hankkeesta Baltian ja Skandinavian alueelta. Kaikki hankkeet, joilla oli vähintään yksi hankepartneri kilpailualueelta, saivat ottaa osaa kisaan. Dead line oli 17.5.  

Innovative Village -hankkeen kansainvälinen ohjausryhmä päätti, että tähän lähdetään mukaan! Vauhdissa olevalla hankkeella ei vielä ole hirveästi konkreettisia tuloksia, mutta yrittänyttä ei laiteta. Niinpä projektipäälliköt kasasivat kilpailulomakkeen vaatimat tiedot ja uusia hyviä valokuvia hankkeiden toiminnasta.

Hakemuksia kilpailuun kertyi 64. Loppukisaan ei IV-hanke päässyt, mutta toisaalta kilpailukin oli kovaa. Katso finalistit maaseutuverkostoin sivuilla suomeksi. Googlaa hankkeita ja vertaa, millaiset hankkeet arvioitiin erityisen hyviksi. Olisiko näissä siementä uudelle kansainväliselle hankkeelle seuraavalla rahoituskaudella?

Leader-logo

1 kommentti

  1. Hyvä asenne! Yrittänyttä ei laiteta ja seuraavaan kertaan sitten 🙂

Jätä kommentti