iv_logo_oranssi_pieni

 

Jamkin, Viisari ry:n ja JyväsRiihi ry:n Innovative Village – Kekseliäät kylät -hanke on aivan viime metreillään. Parhaillaan viimeistellään joitain kylien palvelujen kehittämistöitä ja kirjoitetaan loppuraporttia.

Kansainvälinen hanke loppui kuitenkin jo lokakuussa 2014. Hyvin menneen hankkeen kunniaksi kansainvälinen Innovative Village -hanke on julkaissut loppuraporttinsa kirjana. Kirja on 108-sivuinen nelivärijulkaisu, jossa esitellään partnerit, kylät ja hanke sekä ruoditaan hankkeen onnistumisia ja epäonnistumisia suomeksi, englanniksi ja viroksi. Koska paperimuotoista kirjaa on painatettu rajallinen määrä, kirja on julkaistu myös netissä:

Kansainvälisen hankeraportin kasaaminen tällä tavalla on iso työ, mutta meidän mielestämme se kannatti!

Terveisin

Outi Raatikainen, hankkeen projektipäällikkö ja kirjan kokoaja