Korkeakoulujen kv-opiskelijat loivat yhteyksiä yrityksiin International Loungella Paviljongissa

IMG_7329a

Korkeakoulujen ulkomaalaiset tutkinto-opiskelijat noin 20:stä maasta pääsivät testaamaan hissipuheitaan ja esittelemään osaamistaan yritysten edustajille Nordic Business Forum Live Stream tapahtuman tauoilla Paviljongissa 1.-2.10.2015.

ETENE! -hankkeen luoma International Lounge -tila antoi opiskelijoille mahdollisuuden luoda yhteyksiä rennosti paikallisiin yrityksiin. Opiskelijoille kootut, jaettavat infokortit saivat kiitosta yritysten edustajilta: käyntikorttikokoon oli koottu opiskelijan ydinosaaminen, kielitaito ja yhteystiedot.

Yritysedustajat kannustivat jatkamaan ”törmäyttämistä” yrityksille suunnatuissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Opiskelijoiden aloitteellisuus on avaintekijöitä kontaktien luomisessa.

IMG_7331a

kaikki logotm

1 kommentti

Jätä kommentti