Liikunnan iloa!

Jälleen on pelailtu kiihkeä sählypeli Saarijärven monitoimitalolla. Liikuntavuoroja meille on koulun toimesta annettu tiistaille lentopallon muodossa sekä torstaille sählyn merkeissä. Tällä kertaa pelaajia oli nihkeästi, koska tekniikan kurssilaisia oli paljon retkellä. Yleensä liikuntavuoroilla on runsaasti pelaajia ja pääsemme pelailemaan ja liikkumaan hyvällä porukalla. Pelailu on letkeän rentoa, eikä siellä usein näe ketään hammasta puremassa ja verenmaku suussa pelaamassa. Tällainen pallottelu on omaan ja ilmeisesti myös muiden mieleen, sillä liki poikkeuksetta luokkamme Whatsapp ryhmään alkaa ennen vuoroa paukkumaan kutsuja ja muistutuksia peleistä. Joskus aiheesta jauhaminen jatkuu myös jälkipelien muodossa aina saunanlauteille asti ja siellä ruoditaankin silloin tällöin illan tapahtumia läpi.

Omalla kohdallani vuorot ovat mukava tapa tavata ystäviä ja viettää aikaa heidän kanssaan. Useimmiten ne ovat myös ainoat vapaa-ajan tapahtumat täälläpäin, jotka ovat alkoholittomat ja sinällään myös erittäin hyvä osa kattausta. Liikuntavuoroilla on myös tutustunut sekä uusiin, että vanhempiin opiskelijoihin ja sitä kautta on saanut avattua uusia yhteyksiä kanssa opiskelijoiden välillä ja nämä yhteydet usein jatkuvat myös liikuntahallin ulkopuolella asti.

Vuorot sijoittuvat ilta-aikaan, mikä osaltaan karsii osallistujia, mutta itselleni se sopii erittäin hyvin, sillä olen muutenkin iltaihmisiä. Itselleni liikunta tuo iloa ja jaksamista kouluarjen keskellä. Etenkin porukalla tapahtuva kaikenlainen liikunta lentopallosta aina kaljakelluntaan asti piristää mieltä ja kroppaa, enkä ole huomannut muidenkaan mutrussa suin poistuvan pelipaikoilta. Toivotaan iloista kevättä ja hyviä pelejä jatkossakin!

T: Jaakko, Elias ja Pekka