Tarvaalan talvirieha

Opiskelijoiden maaliskuun kohokohta oli perinteinen talvirieha Kusiaismäen Paavonrinteillä. Talvirieha järjestettiin kiirastorstaina kello 17 reikäleipä alkaen ja (todella)pitkänä perjantaina kello 03 reikäleipä päättyen. Siellä kisailtiin kolmihenkisinä joukkueina hauskoja talviurheiluhenkisiä kisoja. Osallistujia talviriehassa oli hieman vähän, mutta siitä huolimatta saimme hyvät kil(i)pailut aikaan.

Kilpalajit olivat lankkuhiihto joukkueena, mäenlasku kolmestaan yhdellä laskuvälineellä, eukonkantoviesti ja tukkihumala-pulkanvetoviesti. Kaikki nämä eri lajit oli todella tiukkoja joukkueiden välillä, olihan selvää, että voitto oli haluttu palkinnon takia. Talvilahden tila nimittäin lahjoitti voittajajoukkueelle palkinnoksi lahjakortin neljän hengen mökkiin! Voittajajoukkueeksi selviytyi joukkue nimeltään Tom’s of Finland.

(c) Santeri Tuuli Tukkihumala-pulkanvetoviestin tunnelmia.
(c) Santeri Tuuli
Tukkihumala-pulkanvetoviestin tunnelmia.

 

(c) Juho-Erik Rissanen Lankkuhiihtoa Paavonrinteiden hiihtoladulla.
(c) Juho-Erik Rissanen
Lankkuhiihtoa Paavonrinteiden hiihtoladulla.

 

Voittajajoukkue julkistettiin talviriehan virallisilla jatkoilla Greendoorissa. Ilahdattuvasti jatkoilla nähtiin myös monimuoto-opiskelijoita. Jatkoilla vedettiin muutakin kuin pulkkaa, sekä kuunneltiin Ville & The boys bändiä. Tämän illan jälkeen olivat opiskelijat valmiita pääsiäisen viettoon.

Kiitti ja kuitti!

– Lauri, Santeri ja Mikko