Vielä on kesää jäljellä

Kesä alkaa olla jo yli puolenvälin ja kouluvuoden aiheuttama uupumus, jos sitä siksi voi kutsua, alkaa olla jo tipotiessään. Kevät oli viimevuoteen verrattuna näin toista vuotta opiskelevan mielestä hitusen rankempi, mutta hyvinhän sitä selvittiin. Ärsytystä ja onnistumisia tuli koettua tehtävien sekä tenttien kanssa, mutta päällimmäinen fiilis tällä alalla opiskelusta on hyvin positiivinen.

Pitää muistaa, että kesä on se aika jolloin rentoudutaan ja valmistaudutaan ottamaan vastaan seuraavan vuoden haasteet. Osa lomailee ja osa tekee töitä valmistautuen tulevaan myös taloudellisesti. Jokaisella on oikeus valita mitä tekee ja tämä kesä on meille se, jolloin voi ottaa kunnolla rennosti pitkään aikaan, jos kaikki menee putkeen valmistumisen ja töiden saannin osalta.

Yleisesti ottaen pienehkössä koulutushaarassamme Tarvaalassa ryhmähenki kaikkien opiskelijoiden välillä on ollut todella hyvä ja tulee toivottavasti sitä olemaan myös tulevana vuonna. Uusien opiskelijoiden saapuminen keskuuteemme on aina sellainen asia, jota odotetaan innolla. Josko sieltä vaikka löytyisi niitä hyviä tyyppejä, joista tulee hyviä opiskelutovereita ja ystäviä tulevaisuutta ajatellen. Ryhmäytyminen syksyllä on melko suuressa osassa ja ensimmäiset pari kuukautta määrittävät sen, kuinka tiivis porukka on. Tuutoreille on nostettava hattua tämän osalta ja toivotaan, että tulevat tuutoritkin hoitavat hommansa hyvin. Onhan Tarvaalalla vähän sellainenkin maine, että ihmiset tuppaavat löytämään sieltä sen oman Maajussin tai Justiinansa. ; )

Juuri luin sosiaalisen median maailmasta, kuinka muutamat vanhemmat oppilaat olivat saaneet paperinsa ulos ja valmistuneet. Yleiset onnittelut näille opiskelunsa päättäneille ja onnea tulevaisuuteen. Sama pätee myös aikaisemmin kevään aikana valmistuneisiin. On mukavaa huomata, kuinka ihmiset pääsevät elämässään eteenpäin. Vaikka vähän ikävä tuleekin niitä, joihin on tutustunut näiden vuosien aikana. Koetetaan pitää yhteyttä, eihän tämä Suomen maa nyt niin suuri loppupeleissä ole.

Niinkuin otsikko sanoo, vielä on kesää jäljellä. Viettäkää mukava kesä ja nauttikaa hetken rauhallisestä jaksosta. Syksyllä taas painetaan töitä tukka putkella tai alitetaan rimaa sieltä missä sitä ei ole ollenkaan. Valinnan saa jokainen itse tehdä ja läpi mennään vaikka sitten kaveria perässä vetämällä.

Hyvää loppukesää kaikille!

Terveisin Jussi, Heikki ja Markus