Jyväskylä Game Lab mukaan Powerlan -tapahtumaan!

21.4.2016 JGL-hankkeen jäsenet Hanna Hauvala, Tuomas Rauhansalo ja Sasu Louke tapasivat energisen Powerlanin kaksikon Jesse Ala-Lahden ja Miikka Sipilän lounaspalaverin merkeissä. Tapaamisen tarkoituksena oli selvitellä mitä Jyväskylä Game Lab pystyy tuomaan Keski-Suomen suurimpaan lanitapahtumaan 17.-19.6.2016 Jyväskylässä, Kankaan Pergamenttihallissa.

Powerlan-tapahtuman tavoitteena on kasata vähintään 500 pelaajaa ”karuun” hallimiljööseen Jyväskylän ytimeen. Tapahtumaviikonloppuna on luvassa erilaisia kilpailuja, turnauskatsomo, pelidemojen testausta, esityksiä ja peliyrityksiä sekä ständitoimintaa pelialasta kiinnostuneille. Jyväskylä Game Labin tiimit ovat mukana esittelemässä ja testauttamassa tuotoksiaan. Tapahtuman pääosaa esittävät peliturnaukset sekä muu pelaaminen.

Powerlan -tapahtumaan voi ostaa pelipaikkoja tai tulla halliin tsekkaamaan pelialan meininkiä pientä maksua vastaan (pääsylippu n. 5e).

Tutustu Powerlanin sivuihin ja lunasta paikkasi: www.powerlan.fi & Facebook.

Stay TUNED!!!

Follow us on twitter: @jklgamelab

#esport #games #jklgamelab #powerlan #jamk_FI

Teksti: Hanna Hauvala ja Tuomas Rauhansalo

Kuva: Anssi Toivakka

kaikki logot

 

Jätä kommentti