VERKKOVIRTA Työn opinnollistamista verkostoyhteistyönä

Hankkeen kuulumisia: Valtakunnallinen seminaari Työelämäyhteydet uudistuvassa korkeakoulussa toteutettiin 10.10.2016 Haaga-Heliassa Verkkovirta-hankkeen ja yliopiston Tyyli-hankkeen kanssa yhteistyönä. Seminaarissa puhuttivat erityisesti korkeakoulutuksen kärkihankkeet ja digitalisaation tuomat mahdollisuudet korkeakouluopintojen sujuvoittamiseen ja yritystoimintaan. Koulutusalakohtaisissa sessioissa esiteltiin hankkeiden ratkaisuja opintojen aikaisen työn opinnollistamiseen, työharjoitteluun ja osaamisen arviointiin.  JAMKista olivat sessioissa esillä seuraavat teemat:

  • Työn opinnollistamisen digitaaliset ratkaisut (alustajina Jouni Huotari ja Niko Kiviaho)
  • Työelämän tarpeet työn opinnollistamisen haasteena marata-alalla (alustajina Karoliina Väisänen, Pauliina Silvennoinen)

kuva-4 kuva-2

Seminaarissa julkistettiin myös Verkkovirta-hankkeessa toteutettu opas Opi työssä – uusia toimintamalleja opintojen aikaisen työn opinnollistamiseen

verkkovirtajulk

JAMKiin on alkuvuodesta tulossa oma työn opinnollistamisen päivä. Kehittämisen keskiössä on myös digitaaliset ratkaisut alakohtaisiin työn opinnollistamisen malleihin. JAMK osallistuu alkuvuodesta  myös hankkeen vertaisarviointiin, vertaisparinaan Haaga-Helia. AOKKin hanketoimijat ovat Annu Niskanen, projektipäällikkö ja Aino Lepänjuuri, asiantuntija.

Lisää Verkkovirta-hankkeesta: http://amkverkkovirta.fi/

Teksti: Aino Lepänjuuri ja Annu Niskanen
Valokuvat:
Annu Niskanen