31.8.2023
Taste4Travel -blogi kiittää ja kumartaa
31.8.2023 (In English below) Julkaisut tässä digitaalisessa ajassamme jättävät aina jälkensä – niin myös Taste4Travel -blogimme.Olemme saaneet vuosien varrella lukea monista hienoista kokemuksista, oppimisesta ja kehityksestä matkailu- ja ravitsemisalalla – kiitos niistä kuuluu niin Jamkin ammattilaisille, opiskelijoille, kuin verkostomme vieraileville asiantuntijoille. Tässä kohtaa on aika kiittää teitä, kaikkia lukijoitamme, ja ottaa seuraava askel teknologian kehityksessä pian […]
28.8.2023
Yhdessä kohti moninaista matkailua
28.8.2023 Yhdenvertaisuus matkailualalla palvelee koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden työtä, asiakkaita sekä yritysten toimintaedellytyksiä. Moninaisuuden johtaminen on yhteiskunnassa ajankohtainen puheenaihe, ja vastaa moniin kysymyksiin myös matkailu- ja ravintola-alalla. Kuinka opetan erilaisia opiskelijoita ymmärtämään matkailupalveluiden asiakkaiden tarpeita? Kuinka yrityksemme henkilöstöresurssit riittävät tulevalla sesongilla? Miten esimies osaa johtaa tänään ja huomenna moninaista työyhteisöä? Kuinka palvelemme asiakkaidemme erilaisia tarpeita ja toiveita? […]
27.3.2023
Tourism Winter Ball -the brightest event of the beginning of 2023
27.3.2023 As organizers of the first Tourism Winter Ball 2023, we would like to tell you more about our journey and reveal all the secrets of creating such a large event. First of all, we would like to note that thanks to this amazing opportunity we gained invaluable experience in the field of event management and […]
23.3.2023
Matkamuistoja RESTO-kisoista: uudet verkostot ja palkintosaalis
23.3.2023 RESTO-kisat eli vuosittain järjestettävät restonomiopiskelijoiden tietotaitojen SM-kilpailut organisoidaan kiertävällä järjestelyvastuulla. Viime keväänä kisailtiin täällä Jyväskylässä, josta voit lukea kisojen tapahtumatuottajien kertomana lisää blogista , ja tänä vuonna matkattiin Tampereelle. Tiistaina 14.3. junassa Jamkstein, eli Jamkin joukkue kokosi porukalla ajatuksiaan: ”Fiilikset viikon alussa on olleet toki odottavat ja jännittyneet. Odotetaan kovasti kisoista erityisesti tehtäviä, ja sitä tunnelmaa, […]
22.2.2023
Matka Nordic Travel Fair 2023 in Helsinki
22.2.2023 Matka Nordic Travel Fair is Northern Europe’s largest travel event. After having to take a break for a couple of years due to Covid-pandemic, Travel Fair was successfully hosted in Helsinki this January. Matka Nordic Travel Fair is an event for everyone. It is an opportunity for professionals working in the industry to meet each […]
30.1.2023
Study Tour Around Central Finland – For Tourism Management Students
30.1.2023 First-year Tourism Management students had a Study Tour Day on the 14th of November. The morning started in Jamk’s Rajakatu campus where we got on a bus. Inside the bus, a tour guide was waiting for us. The bus started to drive towards Jyväskylä city centre. We drove past an old cemetery. Our tour guide […]
13.1.2023
Töissä Terra Madre Nordic -ruokatapahtumassa Tukholmassa
13.1.2023 Tukholma 2022 Moi! Jyväskylän ammattikorkeakoulun kautta tuli mahdollisuus lähteä työskentelemään ”Terra Madre Nordic” slow food ruokatapahtumaan Tukholmassa. Nordplussan kautta saimme vielä matkarahaa matkoja sekä majoituksia varten. Olin jo kuullut koulussa aiempina vuosina “Slow food” ruokaliikkeestä, joka oli kuulostanut oikein kiinnostavalta, koska heidän sanomana on laadukkaimmat raaka-aineet, puhdas maaperä, pienten tuottajien tukeminen yms. Slow food-liike on […]
9.11.2022
Oivallista ruokaa -hanke valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä 6.-7.11.2022
9.11.2022 Oivallista ruokaa -hanke esitteli tuloksiaan ja keräsi messuvierailta ajatuksia hanketavoitteiden eteenpäin viemiseksi Ravitsemuspäivillä 2022 Helsingissä. Ravitsemuspäivät kokoavat yhteen yliopistokoulutuksen saaneita ravitsemuksen ammattilaisia ja muita ravitsemusasioista kiinnostuneita. Mikä ihmeen Oivallista ruokaa? Oivallista ruokaa -hankkeessa selvitetään mahdollisuuksia saada ruoan ravitsemuksellinen laatu ja ruokahävikin sekä elintarvikejätteen seuranta osaksi elintarvikeviranomaisten suorittamaa Oiva-valvontaa. Hanke alkoi 1.12.2020 ja päättyy joulukuussa 2022. […]
7.9.2022
#Axgan for Life – Greetings from Åland!
7.9.2022 In 2022 there is great concern about climate change and which we have discussed more deeply than ever before in conjunction with sustainable foods. We need to find new solutions to issues and new challenges, and answers to the questions that the whole world is asking. How do we bring the sustainable food options into […]
31.3.2022