Aivan ihana oppimisympäristö!

ITK-pävillä esiteltiin myös JAMKin uudenlaista muunneltavaa oppimistilaa ja tietysti minun piti käydä moikkaamassa jamkilaisia jo hyvän tavan mukaisesti. Esitys oli suosittu  – luentotila oli aivan täysi  seisomapaikkoja myöten.   Satu Aksovaara, Minna Koskinen ja  Sami Voutilainen Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta olivat koostaneet mielenkiintoisen esityksen,  Nopeasti muutettavasta oppimisympäristöstä iloa oppimiseen!

Lutakon kampuksella, Dynamossa, sijaitseva muunneltava, värikäs, uudella teknologialla varustettu ja erilaisiin oppimistilanteisiin mukautuva oppimistila on hyvin suosittu. Esityksen materiaalit löydät täältä.

Pidin itse ylemmän ammattikorkeakoulun Cyber Security –opiskelijoille tiedonhankinnan opetusta kyseisessä luokkatilassa. Vaikka en käyttänyt uutta teknologiaa hyväkseni, esim. älytaulua, oli tilaisuus rento ja keskusteleva. Tosin kirjaston opettajakollegat miettivät johtuiko em. tilasta vai oliko syynä minun Espanjan lomani, jolle suuntasin suoraan opetuksesta 🙂

Minna ja Satu ITK-päivillä